Fantin aarre -leivos on mansikkainen yllätysherkku

Päivi Kortessalo suunnitteli viime kesän näytelmään Putte-possun nimipäivät Puten leivoskeksin. Tänä kesänä Putte saa toisen leivoksen, joka kantaa nimeä Fantin aarre. Se on saanut inspiraationsa tämän kesän koko perheen satunäytelmästä Putte-possu ja Fantin aarre.

Uuden leivoksen on suunnitellut kahvila-konditoria Tiina-Elinan herkkutaiteilija Erja Meriläinen. Putte Oy:n tuottaja Marita Tuhkala, käsikirjoittaja Pihla Hintikka ja ohjaaja Liisa Toivonen saivat maisteltavakseen kolme eri leivosta, joista yksi oli yli muiden.

Aarrearkun muotoinen Fantin aarre -leivos on mansikkainen herkku, jonka vaaleanpunaisen ja makean kuoren alta paljastuu raikas yllätys. Leivosta saa vain Tiina-Elinasta ja ainoastaan Putte-possu ja Fantin aarre -näytösten ajan eli 27.6-24.7.2009. Tiina-Elina sijaitsee osoitteessa Sovionkatu 12-14, 92100 Raahe. Kahvila on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-15.

Ensimmäistä kertaa Fantin aarre -leivosta pääsee maistamaan Tiina-Elinassa lauantaina 27. kesäkuuta klo 12. Samana päivänä koko perheen satunäytelmä Putte-possu ja Fantin aarre saa ensi-iltansa Raahen Pikkulahdella klo 16.

Lisätietoja:
Marita Tuhkala
puh. 044 022 0597