Ajankohtaista

 • Pooki Flakkaa

  Taas kannattaa lähteä liikkeelle! Raahen Meripäivillä on jälleen ohjelmaa kattavasti koko perheelle. Yksi odotetuimmista on pikkuväen keskuudessa jo tutuksi tullut Meriseikkailu, joka tarjoaa lapsille jännittävää meriaiheista tekemistä mielenkiintoisen seikkailuradan parissa.

  Ja mikä parasta, tänä vuonna Putte-possu yhdessä kaakattavan kanaystävänsä Sofia Kekkerin kanssa on päättänyt lähteä mukaan. Kokonaisen lauantaipäivän ajan kaksikko seikkailee alueella, kannustaa lapsia seikkailuradan haasteissa ja toivoo paljon onnistumisia kaikille!

  Meriseikkailuradalla lapset pääsevät suorittamaan erilaisia tehtäviä. Halailun ja hauskanpidon ohessa voi siis kehittää monenlaisia liikunnallisia taitoja kuten tasapainoa ja tarkkuutta. Seikkailurata on suunnattu alakouluikäisille lapsille ja radan tehtävät suoritettuaan voi osallistua tapahtumanjärjestäjän toimesta arvontaan, jossa on luvassa mukavia palkintoja.

  Ohjelmaa riittää jälleen vauvasta vaariin. Putte-possuun sekä ystävättäreensä Sofia Kekkeriin voit törmätä kesken kaiken lauantaina 16.7.2022 Klo 11-17 Raahen Rantatorilla tai Museonrannassa.

  Putte-possun vierailua tapahtuman yhteydessä tukee Raahen Pelastakaa lapset ry.

 • Suurten kirjailijoiden maaliskuu

  Putte-possu järjesti kirjoituskilpailun Raahen keskuskoulun oppilaille maaliskuussa 2022. Idea sai alkunsa monestakin syystä. Maaliskuun 19. vietetään Minna Canthin päivää, Putte-possun nimipäivälaulun raahelainen säveltäjä Juhani Jalas kävi aikoinaan kyseistä koulua ja Putte-possun kirjoituskilpailun tuomaristoon kuuluva Pariisissa asuva kirjailija ja journalisti Pihla Hintikka on myös kyseisen koulun entinen kasvatti!

  Tällä hetkellä käynnissä on tutustuminen upeaan aineistoon. Kirjoitukset pulppuavat jännittäviä ideoita sekä tarinoita siitä, miten possu sai nimensä ja miten Putte-possun nimipäiväjuhlia vietetään.

  Voittajat julkistetaan perjantaina 29.4.2022. Putte-possu vierailee tuolloin Raahen keskuskoululla ja palkitsee voittajat henkilökohtaisesti.

  Aurinkoista kevään odotusta ystävät!