Valon ja pimeyden juhla

Taas kannattaa lähteä liikkeelle! Raahen Pimiät juhlistaa yhdessä Putte-possun kanssa kesän taittumista syksyyn monipuolisella ja houkuttelevalla tarjonnalla elokuun viimeisenä viikonloppuna 30.-31.8.2019. Museonranta täyttyy monipuolisesta torimyynnistä; tarjolla on mm. monenmoista rompetta, maistuvaa ruokaa ja kylien aarteita. Torialueen kylkeen nousee tänä vuonna siirrettävien saunojen Löylykylä!

Viikonlopun aikana tapahtuu myös muualla kuin rannassa. Keskustan kauppaliikkeissä on Pimiää kauppaa ja hämäriä hintoja. Härkätorin puistossa on perjantai-iltana nähtävää ja koettavaa koko perheelle, mm. hämmästyttävä tulishow ja lasten suur-suosikki kiiltomatosuunnistus.

Ohjelmaa riittää vauvasta vaariin ja Putte-possuun voit törmätä kesken kaiken lauantaina 31.8.2019 klo 11-14 Raahen Rantatorilla tai Museonrannassa. Tuttuun tapaan Putella on mukanaan yllätys, joka liittyy tavalla tai toisella maailman kalleimpaan aarteeseen. Mikä se sitten on? Sen saat tietää kun tulet paikanpäälle kurkkaamaan! Nähdään siis Pimiöillä ystävät!