Hyvää Joulua

Tiedän, että näin joulun alla aika kuluu erityisen hitaasti. Joka aamu täytyy laskea uudelleen montako yötä vielä on jouluun. Joskus luku täytyy vielä tarkistaa kesken päivän, ettei vain ole mennyt laskuissa sekaisin.

Leipomisen ja lahjojen miettimisen ohessa voi onneksi tehdä myös muuta kivaa! Voit etusivulla olevasta linkistä hypätä suoraan uusiin joulutehtäviini.

Joulukortti on tehtävä jossa kaikki kirjaimet ovat lentäneet Putelta sikin sokin lumihankeen. Sinun tulee hiirtä avuksi käyttäen vetää kirjaimet kuplan sisälle. Haastavinta on, että löydät varmasti kaikki kirjaimet eikä yksikään unohdu kinokseen.

Piparkakkulinnoitus onkin sitten jo hivenen monimutkaisempi. Joulun henki on kadoksissa! Linnoitus on muuttunut täysin harmaaksi ja mitättömäksi. Auta Puttea palauttamaan Joulun henki linnoitukseen ja aloita värittäminen. Klikkaa ensiksi haluamaasi väripensseliä ja sen jälkeen aluetta, jonka haluat kyseisellä värillä värittää. Sen jälkeen voit aloittaa koristelun. Kun linnoituksesi on valmis ja olet siihen tyytyväinen, palaa Joulun henki varmasti takaisin linnoitukseen!

Tehtävät löytyvät siis Putte ja ystävät sivun oikeasta reunasta.

Oikein mukavaa joulun odotusta kaikille!