Jo perinteeksi muodostunut Putte-possun kesäleivos

Tänä vuonna herkuttelemme mustaherukalla. Luvassa on suklaisen pohjan päälle koottu, kahdesta kerroksesta muodostuva valkosuklaamoussen sekä mustaherukkamoussen siivittämä kokonaisuus. Uuden leivoksen on jälleen suunnitellut kahvila-konditoria Tiina-Elinan herkkutaiteilija Erja Meriläinen. Ensimmäistä kertaa leivosta pääsee maistamaan Tiina-Elinassa lauantaina 29. kesäkuuta klo 10. Sitä on saatavilla koko heinäkuun ajan.

Samana päivänä Putte-possu on paikalla Härkätorin puistossa Raahessa klo 10 -13. Tuolloin starttaavat tutut ja iloiset, kaupunkimiljööseemme kuuluvat perinteiset Putte-possun kiertoajelut vanhalla Zetor-traktorilla. Kiertoajelua huilunsoiton lomassa opastamassa on musiikkipedagogiksi Oulun seudun ammattikorkeakoulussa opiskeleva Anna Peltomaa. Kuljettajana toimii jo kokenut konkari Tauno Rouhiainen. Ajelut ovat suunnatut ensisijaisesti lapsille ja niihin on vapaa pääsy. Lähtö on Härkätorin puistosta klo 11 ja 12. Säävaraus.

Tiina-Elina sijaitsee osoitteessa Sovionkatu 12-14, 92100 Raahe. Kahvila on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-15.

Positiivisuus on pop!

Lisätietoja:
Marita Tuhkala, puh. 044 0220597
www.putte-possu.com