Nähdään Pekanpäivillä

Minulla on ilo kertoa, että tänäkin vuonna pääsemme ajelemaan yhdessä. Matka taittuu mukavasti tutun ja turvallisen Zetor traktorin kyydissä. Muistattehan, sen merkkisissä traktoreissa on oikein poikkeuksellisen komeat äänet.

Reitti on tällä kertaa himpun verran pidempi, mutta taittuu alle puolessa tunnissa kuitenkin! Tänä vuonna lienee syytä varata hieman lämmintä päälle, sillä ilmojen haltija on ilmatieteen laitoksen mukaan kitsaalla päällä lämpöasteiden suhteen ja ajelemme viileämmässä säässä kuin vuosiin vastaavana ajankohtana.

Se ei liene meitä hidasta. Otetaan mukaan iloinen mieli ja utelias asenne. Lähdöt ajeluille tapahtuvat tuttuun tapaan Härkätorin puistosta klo 11, 12 ja 13. Ihan pienet ajelijat voivat ottaa aikuisen mukaan niin on turvallisempi olo.

Kierrokset ajetaan yhteistyössä Raahen Seudun Zetoristien ja Matti Laurilan kanssa ja ne mahdollistaa Maanrakennus E. Majava Oy, Raahe. Putte-possu kiittää lämpimästi kavereitaan kaikkien iloisten kyytiläisten sekä Raahen oman Pekan nimipäiviä viettävän yleisön puolesta!

Nähdään Härkätorilla ystävät. Lauantaina 28.6.2014 klo 11 alkaen. Säävaraus. Tervetuloa!