Pooki Flakkaa

Taas kannattaa lähteä liikkeelle! Raahen Meripäivillä on jälleen ohjelmaa kattavasti koko perheelle. Yksi odotetuimmista on pikkuväen keskuudessa jo tutuksi tullut Meriseikkailu, joka tarjoaa lapsille jännittävää meriaiheista tekemistä mielenkiintoisen seikkailuradan parissa.

Ja mikä parasta, tänä vuonna Putte-possu yhdessä kaakattavan kanaystävänsä Sofia Kekkerin kanssa on päättänyt lähteä mukaan. Kokonaisen lauantaipäivän ajan kaksikko seikkailee alueella, kannustaa lapsia seikkailuradan haasteissa ja toivoo paljon onnistumisia kaikille!

Meriseikkailuradalla lapset pääsevät suorittamaan erilaisia tehtäviä. Halailun ja hauskanpidon ohessa voi siis kehittää monenlaisia liikunnallisia taitoja kuten tasapainoa ja tarkkuutta. Seikkailurata on suunnattu alakouluikäisille lapsille ja radan tehtävät suoritettuaan voi osallistua tapahtumanjärjestäjän toimesta arvontaan, jossa on luvassa mukavia palkintoja.

Ohjelmaa riittää jälleen vauvasta vaariin. Putte-possuun sekä ystävättäreensä Sofia Kekkeriin voit törmätä kesken kaiken lauantaina 16.7.2022 Klo 11-17 Raahen Rantatorilla tai Museonrannassa.

Putte-possun vierailua tapahtuman yhteydessä tukee Raahen Pelastakaa lapset ry.