JANICA, TIMO JA MINERVA VOITTIVAT PIIRUSTUSKILPAILUN

Puten blogi julkaisee Putte-possun ja Kultapossun piirustuskilpailun voittajateokset. Janica Suorsa, Timo Musijenko ja Minerva Keränen palkittiin perjantaina 29. Toukokuuta Sampo Pankin Raahen konttorissa. Voittajien taideteokset teemalla ”Putte-possun ja Kultapossun suuri päivä” näyttävät tältä:

Janica Suorsa piirsi iloisen raitapaitaisen Putte-possun, joka juhlan kunniaksi piteli kädessään ilmapalloa. Kuvan yläpuolella lukee ole hyvä -teksti. Putte onkin varmaan ojentamassa ilmapalloa 50-vuotta täyttävälle Kultapossulle.

Timo Musijenko päätti käyttää vain yhtä väriä ja piirsi tyylikkään sinisen possun, joka kerää sisälleen ihastuttavia sinisiä ykköskolikoita. Putte-possu ja Kultapossu ovatkin ihan ykkösiä!

Minerva Keräsen vesivärityö on värejä täynnä. Minerva on kirjoittanut piirustuksen taakse tarinan siitä, mitä kuvassa tapahtuu. ”Kultapossu on käynyt kaupassa ostamassa kakkua ja mehua. Putte-possu on ostanut kummallekin tikkarit. Kultapossu ja Putte-possu ovat eväsretkellä. Aurinko paistaa, linnut laulaa. Kun ilta tulee, ne katselevat tähtiä.”

Paljon onnea voittajille!

Pihla Hintikka