KESÄRETKI PIKKULAHDELLE!

Mikä ihmeen Pikkulahti? Enää ei tarvitse ihmetellä. Minäpä kerron. Raahen Pikkulahden ranta on täydellinen paikka viettää aurinkoinen kesäpäivä.

Ulkofantintiellä sijaitseva ranta Fantin saaren vieressä on ensi kesänä loistava paikka viettää aurinkoinen päivä perheen tai kavereiden kesken. Kaivakaa uimapuvut varastoistanne esille, pukekaa ne ylle ja pulahtakaa meriveteen viilentymään kesäauringon paahteessa. Ottakaa aurinkoa, tehkää piknik-eväät, heitelkää frisbeetä ja rentoutukaa merituulen puhaltaessa raikasta ilmaa hiekkarannalle.

Pikkulahdella pääsee myös melomaan halutessaan. Lisätietoja antaa Pikkulahden palvelut osoitteessa Rantakatu 35, Museonranta, 92100 Raahe. Voit myös soittaa ja kysyä lisää numerosta 08 2236830. Rannan vieressä sijaitsee myös Liikennepuisto, joka on tarkoitettu 8-11-vuotiaille. Myös alle 8-vuotiaat pääsevät sisään vanhempien seurassa.

Piknikin ja uimisen jälkeen voi kätevästi siirtyä katsomaan koko perheen satunäytelmää, jossa Putte-possu seikkailee ystäviensä kanssa aarretta etsimässä. Putte-possu ja Fantin aarre -näytelmää esitetään 27.6-24.7.2009 Pikkulahdella, jonne nousee paraikaa uusi ulkoilmateatteri.

Nautiskelkaa koko päivä jäätelön, auringon ja kulttuurielämyksen parissa. Pikkulahdelta ei tarvitse olla kiire minnekään. Kätevien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva ranta-alue toimii loistavana pikalomakohteena niin raahelaisille kuin muillekin seutukunnalla asuville. Siikajoki, Pyhäjoki, Kalajoki, Vihanti, Ylivieska, Oulu ja kaikki muutkin o-hoi, hypätkää mukaan lomaseikkailuun!

Pikkulahdelle voi lähteä spontaanisti tai suunnitella reissun etukäteen! Putte-possu ja Fantin aarre -näytelmän lippuja voi varata ennakkoon Raahesalin lipunmyynnistä (ticket.raahe.fi tai puhelimitse 08 439 3237) ja niitä saa myös ostaa tuntia ennen näytöstä portilta.

Ryhmälippuja näytelmään saa varattua suoraan Putte Oy:ltä. Ota yhteyttä Marita Tuhkalaan! Yhteystiedot löydät yhteystiedot-palkin alta näiltä sivuilta. Kerää siis vaikka sukulaisistasi tai ystävistäsi 20 henkilön ryhmä ja varaa lippusi etukäteen! Yksi kesälomareissu olisi sitten jo kalenterissa valmiina! Vielä hieman viileinä alkukesän päivinä voisit jo miettiä aurinkoista kesäpäivää Pikkulahdella, jossa kaikilla oli niin mukavaa… Oi kunpa juuri sinä olisit mukana!

Tervetuloa kesällä Pikkulahdelle!

Pihla Hintikka