Leikkipäivä

Raahen Ensi- ja turvakoti järjesti onnistuneen ja mukavan koko perheen leikkitapahtuman Raahelassa lauantaina 16.5.2015. Tapahtuma kokosi kiitettävästi paikalle iloisia lapsiperheitä vauvasta vaariin. Tunnelma oli niin mukavan leppoisa. Putte nauttikin erityisesti siitä, että sai halata ja tervehtiä kaikkia lapsia kiireettä. Jokainen sai rauhassa miettiä, haluaako antaa Putelle halauksen vai ei. Kaikki rohkaistuivat loppujen lopuksi ja useimmassa tapauksessa yksi halaus ei sitten riittänytkään.

Lapsista oli mukavaa, kun sai ojentaa värityskuvan suoraan Putelle. Jännittävää oli myös asettua samaan kuvaan Puten kanssa. Tunne ujouden voittamisen jälkeen on hieno ja taas ollaan kasvettu pikkuriikkisen rohkeammaksi.

Välillä sitten kyllä riehaannuttiinkin. Iloisesti ja reippaasti toisilleen tuntemattomat lapset tulivat piiriin ja leikkivät yhdessä Puten kanssa muutamia kaikille tuttuja laululeikkejä. ”Kaikki lapset maailman…”

Putte kiittää Raahen Ensi- ja turvakotia arvokkaasta työstä ja toivottaa samalla kaikille oikein leikkisää ja kiireetöntä kesää!