Mistä on Putte-possun puistopäivät tehty?

Lauluista, leikeistä, piirtämisestä, virkkaamista, hyppelyistä ja kaiken huipuksi Zetoriajelusta. Putte-possu on mukana tuttuun tapaansa toista kesää keskellä Raahen kaupunkia Härkätorin puistossa. Virkkaamisesta innostunut Putte, joka haluaa innostaa kaikkia lapsia luovuuteen ja taituruuteen, ahkeroi itselleen jättihyppynarun. Hän pyörittää sitä yhdessä musiikkileikkikoulunopettaja Tiina-Leena Hämäläisen kanssa Pekanpäivillä perjantaina 29.6 klo 10-14 Raahessa ja aikoo pyörittää sitä myös tulevina lauantaina Härkätorin puistossa koko heinäkuun ajan. Kaikki halukkaat lapset voivat myös askarrella hyppynarun itselleen ja haastaa ystävänsä leikkimieliseen hyppykilpailuun. Todistettavasti eniten hyppyjä hypännyt hyppymestari palkitaan viimeisenä puistolauantaina 28.7.2012.

Tuttuun tapaan lapset voivat myös ilahduttaa Puttea jättämällä hänelle omilla yhteystiedoillaan varustetun piirustuksen. Piirustuksen voi piirtää kotona tai Härkätorin puistossa.

Välillä, jos lauluhammasta alkaa pakottamaan niin paljon, että pakotus on voittamaton, voivat lapset vuorollaan onkia kalan laulukaivosta. Kala kertoo, mikä laulu on vuorossa. Lapset ja Tiina-Leena yhdessä opettavat sen sitten myös Putelle.

Ensimmäinen Puten puistopäivä huipentuu hienoon Raahen seudun Zetoristien mahdollistamaan Zetoriajeluun, jonka kuljettajana on Tauno Rouhiainen.

Positiivisuus on pop!

Lisätietoja:
Marita Tuhkala, puh. 044 0220597
www.putte-possu.com