Putte-näytelmä esitetään Pikkulahdella

Ensi kesän Putte-possu ja Fantin aarre -näytelmän esityspaikaksi on varmistunut Raahen Pikkulahti. Uusi ulkoilmateatteri on rakennusvaiheessa. Teatterinlava on jo paikallaan ja katsomot nousevat Pikkulahdelle kesäkuun alussa.

Näytelmän tuottaja Marita Tuhkala on onnellinen, että näytelmäprojekti etenee suunnitellussa aikataulussa. Harjoitukset ovat käynnissä sekä puvustus ja lavastus ovat hyvällä mallilla. Mukana on yllätyksellinen näyttelijäryhmä, joka on motivoitunut tekemään iloisella mielellä laadukasta koko perheen satunäytelmää vauvasta vaariin.

– Lapset ovat kaiken tämän arvoisia, Tuhkala korostaa.

Uusi Putte-näytelmä on osa Raahen kaupungin Pikkulahti-projektia, jonka tarkoituksena on kehittää Pikkulahden toimintaa lähivuosien aikana. Kaupunginjohtaja Kari Karjalainen kertoo, että Pikkulahti valikoitui teatterin paikaksi, koska kunnallistekniikka on siellä jo valmiina.

– Pikkulahti-projektilla on oma hankerahoituksensa, josta pieni osa käytetään Putte-possu ja Fantin aarre -näytelmän esityspaikan kustannuksiin. Teatterin puitteet rakennetaan kaikkien tulevien esiintyjäryhmien käyttöön. Rakenteissa on hyödynnetty jo olemassa olevia kaupungin omia materiaaleja, ja ne voidaan tulevaisuudessa myös ottaa uudelleen käyttöön, Karjalainen selvittää.

Raahen kaupungin ja Putte-possun yhteistyön tavoitteena on luoda parhaalla mahdollisella tavalla koko seutukunnan lapsille ja perheille iloa sekä kulttuurielämyksiä. Neljäntoista Putte-possu ja Fantin aarre -esityksen sarja esitetään 27.6-24.7.2009.

Lisätietoja:
Marita Tuhkala
puh. 044 022 0597