Putte, poliisi ja palokunta

Tulevana lauantaina Putte häärii Härkätorin puistossa yhdessä ystävänsä Sofia Kekkerin kanssa. Kana on saanut nimensä arvovaltaisen edesmenneen raahelaisen vaikuttajanaisen Sofia Lybeckerin mukaan. Huipennuksen Putte-possun puistopäivään tuo Raahen kaupungin uusin ja hienoin kauhakuormaaja, jota esittelee Juha-Pekka Karihtala. -Kaikilla halukkailla lapsilla on mahdollisuus käydä kurkistamassa hyttiin ja tunnustella hetken aikaa, miltä tuntuisi olla kauhakuormaajan kuljettaja, Karihtala naurahtaa.

Oman täydennyksensä puistotapahtumaan tuovat myös palokunta, poliisi ja ambulanssi, jotka ovat paikalla esittelemässä kalustoaan osan päivää, mikäli kiireellisiä hälytyksiä ei satu samalle ajankohdalle.

Putte Oy:n luova johtaja Marita Tuhkalan tavoitteena on, että kesäisessä Raahessa on toimintaa lapsille. Tarjontaa Pekanpäivien ja Rantajatsien aikaan on mukavasti. – Haluamme kuitenkin, että ohjelmaa on myös Heinäkuun väliviikonloppuina. Ilmaistapahtumiin voivat osallistua kaikki. Perheissähän voi olla esimerkiksi tilanteita, ettei pitkien lomamatkojen tekeminen ole mahdollista. Siksi haluamme tarjota ideoita lähteä liikkeelle tässä lähellä, Tuhkala toteaa.

Lisätietoja
Marita Tuhkala
puh: 044 0220597