Putte vahvisti asemansa Raahen kesäteatteritarjonnassa

Koko perheen satunäytelmä Putte-possu ja Fantin aarre sai päätöksensä sunnuntaina 26. heinäkuuta Raahen Pikkulahdella. Neljätoista virallista ja kaksi ylimääräistä näytöstä keräsivät tasaisesti katsojia säästä riippumatta. Yhteensä katsojia oli noin tuhat.

Putte-possu ja Fantin aarre sai hyvää palautetta läpi kesän niin raahelaisilta kuin ulkopaikkakuntalaisiltakin. Oulun seudulta tulleita oli arviolta kolmannes katsojista ja kauimmaiset vieraat saapuivat Brasiliasta asti.

– Takana on hieno kesä, josta on hyvä jatkaa kehitystyötä eteenpäin. Raahen kesä on saanut hyvää tapahtumatäydennystä, kun Putte-näytelmää on esitetty läpi kesän. Raahe voi olla ylpeä siitä, että täällä on laadukasta ja omaleimaista koko perheelle suunnattua kesäteatteria, tuottaja Marita Tuhkala iloitsee.

Uuden kesäteatterin kaunis ja ainutlaatuinen paikka Pikkulahdella keräsi myös kehuja läpi kesän. Meren äärellä sijaitsevasta kesäteatteripaikasta iloitsi myös tekijätiimi.

– Näytelmä ja sen tulkinta jännittävine, inspiroivine naamioineen ja mainioine esittäjineen on herättänyt ajatuksia, riemua, yllätyksiä ja tärkeitä kysymyksiä lapsille ja aikuisille. Näyttelijät ovat saaneet kekseliään kielen elämään ja esitys elää tässä ja nyt täydesti; eli haaveeni on toteutunut, ohjaaja Liisa Toivonen summaa kesän kokemuksiaan.

Lisätietoja:
Marita Tuhkala
Puh. 044 0220597