Aarteenetsintää Avain Säästöpankissa Raahessa…

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Lauantaina 23.2.2019 saimme viettää mainion lauantai-iltapäivän yhdessä Raahen Avain Säästöpankin henkilökunnan ja mukavien vieraiden kanssa. Tarjolla oli vaahtokarkkeja, mehua, keksejä ja muita herkkuja sekä tietenkin paljon ilmapalloja!

Lasten etsimät taikakivet, avaimet ja timantit muodostivat yhdessä taikavoimien voimakentän, joilla saimme auki aarrearkkuni. Arkkuni siis sisälsi maailman kalleimman aarteen, enkä saanut sitä mitenkään auki ilman taikavoimia ja lasten apua. Taikakivi täytyi kaivaa iljettävästä liskon limasta, joka oli ällöttävää vihreää mönjää. Avain ongittiin kymmenien avaimien joukosta merirosvon majapaikalla melkein pimeässä ja timantti piti löytää vaaleanpunaisesta prinsessan kammiosta.

Aarrettani en valitettavasti voi teille tässä yhteydessä paljastaa. Mutta hyvityksenä voin kertoa, että tapaamme pian uudestaan, aarteenetsinnän merkeissä silloinkin! Ja tässä alapuolella yksi hienoista värityskuvista, joita tuli taas paljon!

Lämpimät kiitokset Avain Säästöpankki Raahen henkilökunnalle, toimitusjohtaja Anne Vesterbackalle ja kaikille ihanille vieraille mukavasta yhdessä vietetystä ajasta! Nähdään pian uudestaan!