LORUILE KAKSI VAPAALIPPUA NÄYTELMÄÄN!

Nyt kun kommentointi on vihdoin mahdollista Puten blogissa (Kiitos Juha ja Miila!), päätimme järjestää pienen kilpailun kommentin jättäneiden kesken. Kuten tiedätte Putte haluaa kannustaa luovuuteen ja niin hän haluaa tehdä nytkin.

Osallistukaa siis Puten lorukilpailuun! Keksi loru Putesta ja lähetä se kommenttina tämän blogitekstin perään. Klikkaa ”Kommentoi”-linkkiä ja jätä lorusi tekstiosioon sekä yhteystietosi. Näin osallistut kilpailuun, jossa voi voittaa kaksi vapaalippua Putte-possu ja Fantin aarre -näytelmään käytettäväksi ajalla 27.6-24.7.2009.

Jokaisella on täysin vapaat luovat kädet lorun kirjoittamiseen. Se saa olla lyhyt tai pitkä, riimillinen tai ilman. Kaikenlaiset Putte-lorut ovat tervetulleita!

Kilpailu on voimassa kaksi viikkoa eli perjantaihin 26.6.2009 klo 12 asti. Putte-possu ja Fantin aarre -näytelmän ensi-ilta on lauantaina 27.6.2009 klo 16 Raahen Pikkulahdella ja voittaja julkaistaan sitä edellisenä perjantaina iltapäivällä. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan, josta kerrotaan myös Puten sivuilla.

Loruraatiin kuuluvat käsikirjoittaja Pihla Hintikka (eli minä!) ja Putte Oy:n toimitusjohtaja Marita Tuhkala. Odotamme innolla, että pääsemme lukemaan lorujanne! Antakaa runosuonen sykkiä!

…Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, ois jospa oisin saanut olla mukana…

Pihla Hintikka