Putte-possu sai virtuaalisen kodin

Putte-possun omat kotisivut aukesivat torstaina 7.5.2009 osoitteessa www.putte-possu.com. Eläväisessä kotiosoitteessa voi muun muassa selata Puten uutisia, löytää tietoa Puten liikkeistä ja tulevista projekteista sekä lukea blogia, jota kirjoittavat Pihla Hintikka, Marita Tuhkala ja Anna Kotila-Row.

Lisäksi sivuilla julkaistiin ensi kertaa Anna Kotila-Row’n piirtämät kuvat Puten ystävistä. Tuoreet piirroshahmot seikkailevat myös tulevassa Putte-possun nimipäivät -lastenkirjassa.

Uutta tuotekehittelyä on myös Putte-possun PR-juhla-asu. Sen on toteuttanut Artistiasu Oy, joka vastaa muun muassa Muumimaailman Muumi-puvuista. Nettisivuilta voikin tästä eteenpäin tilata Putte-possun vierailemaan kaikkiin kivoihin tapahtumiin ja paikkoihin. Kuvagalleriassa voi katsella kuvia uudesta puvusta.

Pitkäjänteisen työn tuloksena Putte-possu on löytänyt tiensä virtuaaliseen kotiinsa ja näin kaikkien ulottuville. Satupossu muistaa silti aina juurensa. Kunnianosoituksena niille Putte-possu esiintyi ensi kertaa yleisölle PR-juhla-asu yllään Raahen vanhan asemarakennuksen portailla. Rakennuksessa asui aikoinaan Putte-possun nimipäivät -lastenlaulun säveltänyt Juhani Jalas, jolla on paikka myös Putte-possun kotisivuilla.

Sivujen graafinen ilme on Rovaniemellä graafista suunnittelua opiskelevan Miila Kankaanrannan käsialaa. Teknisestä toteutuksesta vastaa Juha Saarijärvi Raahen IT-Parkista.

Lisätietoja:
Marita Tuhkala
puh. 044 022 0597