Raahen kaupunki ja Putte-possu yhdessä lasten asialla

Positiivisuus on pop!

Raahen kaupunki ja Putte Oy ovat ryhtyneet yhteistyöhön. Kumppanuuden tarkoituksena on tarjota seutukunnan lapsille kulttuurielämyksiä ja iloa sekä tuoda uusia markkinointiteemoja Raahen matkailu- ja kaupunkimarkkinointiin. Putte-possun nimipäivät on alkujaan raahelainen lastenlaulu.

Putte-possun tarina alkoi viime kesänä, kun Pekkateatterissa esitettiin näytelmä Putte-possun nimipäivät. Ensi kesänä tarina jatkuu. Raahen kaupunki ja Putte Oy valmistelevat yhteistyössä kesä-heinäkuussa 2009 esitettävän kesäteatterinäytösten sarjan lapsiperheille vauvasta vaariin. Uusi näytelmä on nimeltään Putte-possu ja Fantin aarre. Esityspaikkana toimii Fantin saari. Näytelmä on saanut ideansa raahelaisesta tarinasta, joka kertoo, että Fantin saareen on soudettu aarre.

Raahen kaupunginjohtaja Kari Karjalainen ja markkinointisihteeri Tuula Ventonen kertovat, että lapsille suunnattujen kulttuuriprojektien tavoitteena on osaltaan edistää Raahen matkailua, parantaa kaupungin näkyvyyttä ja tunnettuutta sekä saada Raahelle valtakunnallista imagoetua Putte-possun kotikaupunkina.

– Raahen kaupunki on erinomainen yhteistyökumppani, joka on yllättänyt minut positiivisuudellaan. Vaikka ajat ovat huonot, on hienoa, että Raahe haluaa aidosti kehittyä myös lasten kaupunkina, Putte Oy:n toimitusjohtaja Marita Tuhkala toteaa iloisena.

Lisätietoja:
Marita Tuhkala
puh. 044 022 0597