Putte selvittää nimien salaisuutta taiteiden yössä

Nimien salaisuutta selviteltiin Pikkulahdella koko kesän ajan. Putte-possu ja nimien salaisuus-laulunäytelmän kesäkauden esitykset saivat päätöksensä perjantaina 30.heinäkuuta, sillä keskiviikolle 4.elokuuta suunniteltu lisänäytös jouduttiin peruuttamaan sateen vuoksi. Koko perheen musiikillista seikkailua esitettiin yhteensä kymmenen kertaa ja katsojia riitti tasaiseen tahtiin.

Putte-possu kumppaneineen nousee kuitenkin vielä kerran Pikkulahden kesälavalle. Nimien salaisuutta selvitetaan jälleen taiteiden yössä perjantaina 27. elokuuta. Yhteistyökumppanina tuolloin on Maanrakennus E. Majava Oy, joka tarjoaa lapsille ilmaisesityksen tapahtumassa.

– Takana on hieno, aurinkoinen kesä, josta on hyvä ideoida kehitystyötä eteenpäin. Esityksiä oli vähemmän kuin aiempina vuosina, mutta katsojamäärä pysytteli samalla tasolla edellisvuosiin verrattuna, tuottaja Marita Tuhkala toteaa.

– Raahen kesä tarvitsee tapahtumatäydennystä Pekanpäivien ja Rantajatsien välisille viikonlopuille. Raahe voi olla ylpeä siitä, että täällä on laadukasta ja omaleimaista koko perheelle suunnattua lasten kulttuurituotantoa, jolla voi tulevaisuudessa olla paljon merkitystä matkailun kehittämisen kannalta, Tuhkala iloitsee.

Lisätietoja: Marita Tuhkala
Puh: 044 0220597