PUTEN LORUKILPAILU RATKESI!

Puten lorukilpailu päättyi tänään klo 12. Luovaan kisaan saapui viisi loistavaa loruehdokasta. Luimme niitä Maritan kanssa haltioituneina. Sitten jouduimme suuren valinnan eteen. Kuinka löytää loistavien lorujen joukosta se yksi ja ainoa voittaja?

Jopen ja Masin lorussa oli veikeä rytmi ja se oli ajankohtainen Pikkulahti-tarinallaan. Oonan lorussa taas oli hienosti kuvailtu uteliasta ja haaveilevaa Puttea, jonka oikein omin silmin näki maistelemassa Raahen meri-ilmaa lorun maisemassa. Marien loru Puten ja kavereiden hippaleikeistä toi hymyn huulille ja viimeisen lauseen riimittely oli kekseliästä. Empun Putte-lorussa possu oli ihastuttavan vallaton hevosen ystävä.

Millan loru Putesta oli selkeä ja se vei Puten ihan uusiin seikkailuihin hämähäkki-Heikin kanssa. Loru sopii suuhun kuin valettu ja sitä on helppo hyräillä mielessään. Loru kertoo myös ystävyydestä ja siitä, mikä Putelle on tärkeää: ystävyys. Putte onkin kaikkien kaveri, myös hämähäkki-Heikin!

Mutta koska vain yksi voi voittaa, meidän oli tehtävä vaikea päätös. Kaikkien näiden loistavien lorujen kesken päädyimme lopulta valitsemaan voittajaksi Millan ja hänen Putte-lorunsa.

ONNEKSI OLKOON, MILLA!

Millalle lähtee siis kaksi vapaalippua näytelmään Putte-possu ja Fantin aarre. Otamme voittajaan yhteyttä sähköpostitse.

Tässä vielä voittajaloru:

Putte-loru

Olipa kerran possu,
nimeltänsä Putte.
Asui se talossa,
hämähäkin ladossa.
Hämähäkki-Heikki
Puten kanssa leikki.

Isot ja lämpimät kiitokset kaikille Puten lorukilpailuun osallistuneille!

Ja tervetuloa katsomaan Putte-possu ja Fantin aarre -näytelmää Raahen Pikkulahdelle alkaen huomenna lauantaina 27.6.2009 klo 16!

Pihla Hintikka